ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ FINESTRE CYPRUS

Η minimal αισθητική των συστημάτων αλουμινίου, αποτυπώνει το σύγχρονο design.

Υπηρεσίες

Οι ειδικοί της FINESTRE μελετούν, προτείνουν και επιβλέπουν κάθε κατασκευή, μικρής ή μεγάλης κλίμακας από έμπειρα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας. Η παράδοση των προϊόντων πάντα πιστοποιείται με ειδικό πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής προς τον πελάτη.

Η φινέτσα του ξύλου στην υπηρεσία της υψηλής αισθητικής, της λειτουργικότητας και της οικολογικής δόμησης.

Ξ εκινώντας από το 1998, η FINESTRE είχε και εξακολουθεί να έχει ως κύριο αντικείμενο τα συστήματα των ξύλινων κουφωμάτων, με πολλά έργα - κυρίως σε νησιωτικό περιβάλλον - και άριστες εφαρμογές αυτών, δημιουργώντας έτσι το όνομα της.

Για την κάλυψη απαιτήσεων με χρήση νέων και πιο μοντέρνων υλικών, η FINESTRE προσφέρει επίσης ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου με minimal – invisible profile πάχους 20mm., του οίκου Panoramah!, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες (από την οροφή μέχρι το δάπεδο), χωρίς να περιορίζουν τη θέα και επίσης κατασκευές με γωνιακά συρόμενα τα οποία ενοποιούν το χώρο, χωρίς ενδιάμεσα στοιχεία (ενώσεις ή ορθοστάτες).


Η γκάμα των συστημάτων αλουμινίου, ολοκληρώνεται με τα προφίλ SCHUCO, τα οποία επίσης προσφέρονται με ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές. Ακόμα η FINESTRE αντιπροσωπεύει αποκλειστικά, το μεγαλύτερο Ιταλικό οίκο στην Ευρωπαϊκή αγορά (με μεγάλη δραστηριότητα και στην Αμερική) ΄΄brombal serramenti΄΄με συστήματα ατσάλινων & steel Inox κουφωμάτων, με όλες τις τυπολογίες κατασκευής ανοίγματος, ακόμη και με λεπτό προφίλ.

Για όλα τα προϊόντα μας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης, από τα ειδικευμένα συνεργεία μας. Ειδικοί επιστήμονες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και εξειδικευμένοι τεχνίτες προτείνουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις κάθε έργου.

 

Πιστοποιητικά

1Δήλωση Ενεργειακής Πιστοποίησης Ξύλινων Κουφωμάτων
2Δήλωση Συμμόρφωσης CE
3Έκθεση Τεχνικής Δοκιμής Ξύλινης Μπαλκονόπορτας
4Έκθεση Τεχνικής Δοκιμής Ξύλινου Παραθύρου
5Κλάσεις - Τιμές Ξύλινων Κουφωμάτων
6Πίνακας Αποτελεσμάτων Επίδοσης Συρόμενων Μηχανισμών
7Πιστοποιητκό ενεργειακών Υαλοπινάκων Ξύλινων Κουφωμάτων